Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Назва: | Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук : конспект лек-цій [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Хімія харчових продуктів»] / [уклад.: Г. Л. Юсіна, А. П. Авдєєнко]. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 319 с. |
Автори: | Авдєєнко, Анатолій Петрович Юсіна, Ганна Леонідівна |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук» містить теоретичні основи основних методів дослідження хімічних сполук, практичні поради, що стосуються використання іх, і деякі аспекти кожного з них. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФХМА.pdf | 6.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.