Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Назва: Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук : конспект лек-цій [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Хімія харчових продуктів»] / [уклад.: Г. Л. Юсіна, А. П. Авдєєнко]. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 319 с.
Автори: Авдєєнко, Анатолій Петрович
Юсіна, Ганна Леонідівна
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук» містить теоретичні основи основних методів дослідження хімічних сполук, практичні поради, що стосуються використання іх, і деякі аспекти кожного з них.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФХМА.pdf6.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.