Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Title: Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук : конспект лек-цій [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Хімія харчових продуктів»] / [уклад.: Г. Л. Юсіна, А. П. Авдєєнко]. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 319 с.
Authors: Авдєєнко, Анатолій Петрович
Юсіна, Ганна Леонідівна
Issue Date: 2024
Abstract: Конспект лекцій з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук» містить теоретичні основи основних методів дослідження хімічних сполук, практичні поради, що стосуються використання іх, і деякі аспекти кожного з них.
URI: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Appears in Collections:Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФХМА.pdf6.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.