Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/447
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесенко, Анатолій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T17:33:40Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T17:33:40Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фесенко А.М. Технологія ливарної форми (ТЛФ) : навч. посіб. до практичних занять і самостійної роботи для студентів галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 136 «Металургія» спеціалізації «Ливарне виробництво» / А. М. Фесенко. – Краматорськ : ДДМА, 2017. – 112 с. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-966-379-799-1 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/447 | - |
dc.description.abstract | Містить короткі теоретичні відомості, а також вказівки щодо визначення основних параметрів ливарної технології при розробленні технологічного процесу виготовлення виливків. Може бути використаний при виконанні курсового проекту із зазначеної дисципліни, а також при розробленні технологічної частини дипломних проектів і кваліфікаційних робіт. | ru_RU |
dc.description.sponsorship | ДДМА | ru_RU |
dc.publisher | Краматорськ : ДДМА, 2017 | ru_RU |
dc.subject | ливарна форма | ru_RU |
dc.subject | технологічний процес | ru_RU |
dc.subject | надлив | ru_RU |
dc.subject | ливникова система | ru_RU |
dc.subject | виливок | ru_RU |
dc.subject | припуски | ru_RU |
dc.title | Технологія ливарної форми (ТЛФ) : навч. посіб. до практичних занять і самостійної роботи для студентів галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 136 «Металургія» спеціалізації «Ливарне виробництво» | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |
Appears in Collections: | Спеціальність 136 "Металургія", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія ливарної форми (А.М.Фесенко) - 2017.pdf | 118.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.