Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр"
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Лабораторний практикум з фізичної хімії: посібник до лаборатор- них робіт для студентів техн. спеціальностей / С. О. Коновалова, І. Л. Марченко. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-0 | Коновалова, Світлана Олексіївна; Марченко, Інна Леонідівна |
2020 | Правові питання охорони праці : посібник / Г. Л. Юсіна, Г. О. Санталова. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-3 | Юсіна, Ганна Леонідівна; Санталова, Ганна Олександрівна |
2024 | Неорганічна хімія : збірник задач [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за ОПП «Хімія харчових продуктів»] / Авдєєнко А. П., Юсіна Г. Л. – Краматорськ–Тернопіль : ДДМА, 2024. – 249 c. ISBN 978-617-7889-56-3. | Авдєєнко, Анатолій Петрович; Юсіна, Ганна Леонідівна |
2024 | Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7 | Холмовой, Юрій Петрович; Хмарська, Лія Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4