Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Лабораторний практикум з фізичної хімії: посібник до лаборатор- них робіт для студентів техн. спеціальностей / С. О. Коновалова, І. Л. Марченко. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-0Коновалова, Світлана Олексіївна; Марченко, Інна Леонідівна
2020Правові питання охорони праці : посібник / Г. Л. Юсіна, Г. О. Санталова. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-3Юсіна, Ганна Леонідівна; Санталова, Ганна Олександрівна
2024Неорганічна хімія : збірник задач [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за ОПП «Хімія харчових продуктів»] / Авдєєнко А. П., Юсіна Г. Л. – Краматорськ–Тернопіль : ДДМА, 2024. – 249 c. ISBN 978-617-7889-56-3.Авдєєнко, Анатолій Петрович; Юсіна, Ганна Леонідівна
2024Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7Холмовой, Юрій Петрович; Хмарська, Лія Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4