Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Лабораторний практикум з фізичної хімії: посібник до лаборатор- них робіт для студентів техн. спеціальностей / С. О. Коновалова, І. Л. Марченко. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-0Коновалова, Світлана Олексіївна; Марченко, Інна Леонідівна
2020Правові питання охорони праці : посібник / Г. Л. Юсіна, Г. О. Санталова. – Електрон. дані – Краматорськ : ДДМА, 2020. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. ISBN 978-966-379-922-3Юсіна, Ганна Леонідівна; Санталова, Ганна Олександрівна
2024Неорганічна хімія : збірник задач [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за ОПП «Хімія харчових продуктів»] / Авдєєнко А. П., Юсіна Г. Л. – Краматорськ–Тернопіль : ДДМА, 2024. – 249 c. ISBN 978-617-7889-56-3.Авдєєнко, Анатолій Петрович; Юсіна, Ганна Леонідівна
2024Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7Холмовой, Юрій Петрович; Хмарська, Лія Олександрівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4