Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999
Назва: Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7
Автори: Холмовой, Юрій Петрович
Хмарська, Лія Олександрівна
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Посібник містить лекції з дисципліни «Аналітична хімія. Кількісний аналіз». У ньому наведено основні підходи до визначення кількісного складу аналізова- них об'єктів, як класичними методами кількісного аналізу, так і інструменталь- ними, які вже увійшли в практику аналітичних лабораторій харчової промисло- вості. В окремому розділі викладені основи деяких нових і перспективних мето- дів кількісного аналізу, які вже довели свої можливості і переваги, але ще не стали загальновизнаними у вітчизняній аналітичній практиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Холмовой_МУ_Кільк_ан_Консп_Лекц с ISBN.pdf3.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.