Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999
Назва: | Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7 |
Автори: | Холмовой, Юрій Петрович Хмарська, Лія Олександрівна |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Посібник містить лекції з дисципліни «Аналітична хімія. Кількісний аналіз». У ньому наведено основні підходи до визначення кількісного складу аналізова- них об'єктів, як класичними методами кількісного аналізу, так і інструменталь- ними, які вже увійшли в практику аналітичних лабораторій харчової промисло- вості. В окремому розділі викладені основи деяких нових і перспективних мето- дів кількісного аналізу, які вже довели свої можливості і переваги, але ще не стали загальновизнаними у вітчизняній аналітичній практиці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Холмовой_МУ_Кільк_ан_Консп_Лекц с ISBN.pdf | 3.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.