Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макаренко, Наталія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гринь, Олександр Григорович | - |
dc.contributor.author | Жаріков, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кошевий, Анатолій Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-14T04:12:15Z | - |
dc.date.available | 2025-02-14T04:12:15Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-379-951-3 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1020 | - |
dc.description | У посібнику розглянуто всі етапи, які необхідно розкрити при виконанні випускної кваліфікаційної роботи бакалавра і магістра. Наведені рекомендації щодо порядку роботи; виконання окремих розділів і оформлення кваліфікаційної роботи; приклади оформлення пояснювальної записки і подання графічної частини роботи. Рекомендовано студентам усіх форм навчання спеціалізації «Технології і обладнання зварювання» спеціальності «Прикладна механіка» | uk_UK |
dc.title | Випускна кваліфікаційна робота : посібник до дипломного проєктування для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 132 «Матеріалознавство» спеціалізації «Технології і обладнання зварювання» | uk_UK |
Appears in Collections: | Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Посібник ВКР.pdf | У посібнику розглянуто всі етапи, які необхідно розкрити при виконанні випускної кваліфікаційної роботи бакалавра і магістра. Наведені рекомендації щодо порядку роботи; виконання окремих розділів і оформлення кваліфікаційної роботи; приклади оформлення пояснювальної записки і подання графічної частини роботи. Рекомендовано студентам усіх форм навчання спеціалізації «Технології і обладнання зварювання» спеціальності «Прикладна механіка» | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.