Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Title: | Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук : конспект лек-цій [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Хімія харчових продуктів»] / [уклад.: Г. Л. Юсіна, А. П. Авдєєнко]. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 319 с. |
Authors: | Авдєєнко, Анатолій Петрович Юсіна, Ганна Леонідівна |
Issue Date: | 2024 |
Abstract: | Конспект лекцій з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук» містить теоретичні основи основних методів дослідження хімічних сполук, практичні поради, що стосуються використання іх, і деякі аспекти кожного з них. |
URI: | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118 |
Appears in Collections: | Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.