Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Авдєєнко, Анатолій Петрович | - |
dc.contributor.author | Юсіна, Ганна Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-13T11:22:24Z | - |
dc.date.available | 2025-08-13T11:22:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/1118 | - |
dc.description.abstract | Конспект лекцій з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук» містить теоретичні основи основних методів дослідження хімічних сполук, практичні поради, що стосуються використання іх, і деякі аспекти кожного з них. | uk_UK |
dc.title | Фізико-хімічні методи аналізування хімічних сполук : конспект лек-цій [для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Хімія харчових продуктів»] / [уклад.: Г. Л. Юсіна, А. П. Авдєєнко]. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 319 с. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.