Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/984
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клименко, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Суботін, Олег Володимирович | - |
dc.contributor.author | Разживін, Олексій Валерійович | - |
dc.contributor.author | Марков, Олег Євгенович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-09T00:59:16Z | - |
dc.date.available | 2025-02-09T00:59:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.issn | 978-999-333-777-7 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/984 | - |
dc.description.abstract | Наводяться відомості про основні задачі дипломного проєктування магістрів, роль практичної підготовки у формуванні напрямку досліджень, структуру та порядок розробки магістерських кваліфікаційних робіт, відомості до їх розробки і захисту. Розроблена методика кваліметричного підходу до оцінки якості магістерських робіт та атестації магістрантів. Може бути використана студентами та викладачами спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». | uk_UK |
dc.publisher | Донбаська державна машинобудівна академія | uk_UK |
dc.subject | електроніка, автоматизація, електронні комунікації, магістрська робота, інформаційні технології, | uk_UK |
dc.title | Виконання і оцінка якості магістерської роботи : посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузей знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» і 12 «Інформаційні технології» усіх спеціальностей і форм навчання | uk_UK |
dc.type | Learning Object | uk_UK |
Appears in Collections: | Спеціальність "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітньо-кваліфікаційний "магістр" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРМ - Посібник - Клименко.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.