Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999
Title: Аналітична хімія. Кількісний аналіз : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою професійною програмою «Хімія харчових продуктів» / Ю. П. Холмовой, Л. О. Хмарська. – Краматорськ : ДДМА, 2024. – 192 с. ISBN 978-617-7889-90-7
Authors: Холмовой, Юрій Петрович
Хмарська, Лія Олександрівна
Issue Date: 2024
Abstract: Посібник містить лекції з дисципліни «Аналітична хімія. Кількісний аналіз». У ньому наведено основні підходи до визначення кількісного складу аналізова- них об'єктів, як класичними методами кількісного аналізу, так і інструменталь- ними, які вже увійшли в практику аналітичних лабораторій харчової промисло- вості. В окремому розділі викладені основи деяких нових і перспективних мето- дів кількісного аналізу, які вже довели свої можливості і переваги, але ще не стали загальновизнаними у вітчизняній аналітичній практиці.
URI: http://dspace.dgma.donetsk.ua:8080/jspui/handle/DSEA/999
Appears in Collections:Спеціальність 102 "Хімія харчових продуктів", освітньо-кваліфікаційний "бакалавр"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Холмовой_МУ_Кільк_ан_Консп_Лекц с ISBN.pdf3.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.